Nyáron, mikor odakint tombol a kánikula, és akár 35-38 fok is lehet, az egyetlen elviselhető hely a klimatizált szoba vagy autó.
A klíma használata azonban veszélyes is lehet, ha nem tartunk be alapvető szabályokat. Jó, ha tudjuk, hogy a megfázást úgy kerülhetjük el, ha a kinti hőmérsékletnél legfeljebb 5-7 fokkal csinálunk hűvösebbet bent. Ilyenkor  sem szabad persze a klíma közvetlen közelében tartózkodni. Ajánlottabb inkább akkor bekapcsolni a klímát és lehűteni a helyiséget, amikor elmegyünk valahová. Különösen igaz ez a gyerekekre. Semmiképp ne hagyjuk, hogy a  klíma rájuk fújja a hideg levegőt közvetlenül. A normál hőmérsékletre lehűtött helyiségnek azonban nincs veszélye a gyerekekre nézve sem, sőt az a tapasztalat, ők is sokkal kellemesebben érzik magukat és jobbat alszanak a hűvös szobában.

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaklima.blog.hu/api/trackback/id/tr594623624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása