Ha tisztább levegő vágyunk, még porszívózás közben is, akkor válasszunk magunknak egy beépíthető központi porszívó rendszert!

  • A beépített központi porszívó rendszer azt a levegőt amit a porral együtt felszívott azt nem vezeti vissza a lakásba (irodába, szálloda szobába). Egy csövön keresztül kijuttatja a szabadba, ezért a porszívózás hatás foka 100%.
  • A tisztítás hatásfokát javítja a készülékben lévő szűrő mérete, ami szinte akkora mint egy hordozható porszívó! Ezért a központi porszívó motorja nem a szűrő ellenállását kell hogy leküzdje. Hanem az elfogyasztott villamos energiából csak szívási energiát kell képezzen. Ezért azonos fogyasztás mellet sokkal nagyobb szívó hatás keletkezik, energia takarékosan.
  • A központi porszívó motor egysége kivül helyezhető a lakótéren. Például a garázs, pince, mosókonyha egyik sarkába. A falon foglal el egy méter magas és fél méter széles helyet akár a mennyezet közelében is lehet. Ezért szinte alig foglal drága helyett és nem mellékesen nem a fülünk mellet zajong használat közben.

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaklima.blog.hu/api/trackback/id/tr244755280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása